Tüskt vansinne :-)

Jag väntar på framtiden, då det kommer öl på brustablett...
Tänk er en hel platta bärs i vikt och format som två stycken treo rör, det är ju både fränt och "ultralätt"
 
Men...hur lagar man till den? Man vill väl äta den varm med osten smält?! Eller är det micro som gäller på fjällturen?
 

Aktuellt

”När isen ligger i skärgården släpper jag allt”

I mitten av november lade sig de första skridskoisarna i Stockholm. Vi har pratat med Pamina Falck, kommunikationsansvarig på SSSK, om säsongstarten.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

”Som ett bibliotek – fast med frilufts- och sportutrustning”

I över 120 kommuner kan du låna friluftsutrustning hos Fritidsbanken – den prisbelönta föreningen som vill sänka trösklarna till naturen.

Springa, vandra, fascineras – redaktörens möte med platåberget

Utsidans redaktör Philipp spenderar en helg på Billingen, Västergötlands största platåberg och en av nyckelplatserna i Sveriges första UNESCO-geopark.
Angående grädde: Den vispas bäst ihop i en glassburk med en pinne eller liknande i. Har ett kul klipp från två somrar sen som visar att matlagning är kul...

Hamburgaren tycker jag verkar suspekt samma med ölet och vinet. Behöver inget sånt om jag är ute (även om det kan vara gott).

Var dock i Nya Zeeland förra våren och de har kommit en bit längre i frystorkat. De delade bl a upp maten så man kunde få mos med ärtor och lammgryta. Mer skräp men det ser fräschare ut också, dessutom gott. Fast min resekompis rynkade åt näsan, men hon var inte heller van vid eller hade ens sett frystorkjat tidigare.

Ska se om jag hittar en länk till företaget.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips