Tüskt vansinne :-)

Jag väntar på framtiden, då det kommer öl på brustablett...
Tänk er en hel platta bärs i vikt och format som två stycken treo rör, det är ju både fränt och "ultralätt"
 

Aktuellt

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.
Men...hur lagar man till den? Man vill väl äta den varm med osten smält?! Eller är det micro som gäller på fjällturen?
 
Angående grädde: Den vispas bäst ihop i en glassburk med en pinne eller liknande i. Har ett kul klipp från två somrar sen som visar att matlagning är kul...

Hamburgaren tycker jag verkar suspekt samma med ölet och vinet. Behöver inget sånt om jag är ute (även om det kan vara gott).

Var dock i Nya Zeeland förra våren och de har kommit en bit längre i frystorkat. De delade bl a upp maten så man kunde få mos med ärtor och lammgryta. Mer skräp men det ser fräschare ut också, dessutom gott. Fast min resekompis rynkade åt näsan, men hon var inte heller van vid eller hade ens sett frystorkjat tidigare.

Ska se om jag hittar en länk till företaget.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips