Heatstick från Heatgear

Värm med gas fast utan låga, Heatstick.
Funkar tydligen betydligt bättre än traditionell brännare vid kallväder, dock blir vattnet bara 90 grader varmt. Vem blir först att prova?

(otto27 hade en länk i en annan tråd men ingen verkar ha tagit notis om den)
 
så fort det är produkter som måste ha specialbränsle eller gas i specialbehållare som inte kan återfyllas och bara köpas dyrt på vissa ställen, så är det inget att ha.
 

Aktuellt

Vinn Haglöfs Breeze Mimic Hood!

Nu har du chansen att vinna vinterns nya favoritjacka från Haglöfs. Vi tävlar ut en vardera av dam- och herrmodellen i valfri färg och storlek!

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

20 år av diskussioner om torkad mat – och 10 tips!

I år har en av Utsidans populäraste forumtrådar, "Torka mat", varit aktiv i 20 år. Här bjuder vi på tips till dig som vill börja torka egen utemat!

”I nivå med luften vid flerfiliga motorvägar”

Ny forskning visar att klätterskornas skosulor släpper ut riskfyllda kemikalier i luften när de nöts. Nu växer trycket på branschen att agera.
Hehe, diverse troll som debatterar med sig själva har jag sett, men då brukar både namn och nick vara olika. Här var det samma nick, men mellan Peter och Valdemar:)

Raskesven
 
Hehe, diverse troll som debatterar med sig själva har jag sett, men då brukar både namn och nick vara olika. Här var det samma nick, men mellan Peter och Valdemar:)

Raskesven

Nja, jag rättar mig själv. ping->The Trooper & peter->valdemar, just to add some action to my life, vettu. 'Nicket' ändras i alla tidigare inlägg om det ändras, och jag har ändå inte skrivit nåt jag inte kan stå för (även i 'den' tråden).

On T: Om den funkar så som det är sagt så borde den kunna ersätta ett helt kök, om man kör med frystorkad mat och kaffe samt choklad i på kvällskvisten. 0,5 l*3 räcker, 1 l på morgonen till fika och termos och 0,5 l till nattamackan.


valdemar
 
Men, det blir fortfarande bara 90°C alltsâ inte ordentligt kokt vatten. Trots att dom pâ hemsidan talar om "boiling" och att det ger drickbart (sterilized) vatten (underförstâtt dödar bakterier).
 
Mera OT.

Koka är ett sätt att se till så att det är tillräckligt varmt utan instrument, redan 70-80 *C räcker för att ta kål på det mesta.


valdemar
 
Har för mig att kokning i 15 minuter tar kål på det mesta i vatten, hur mycket dör redan vid 80 grader?
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips