• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Fråga: Förslag på hur jag gör c.a 50 waypoints i stan att gå efter?

Jag tänkte gå Stockholm Maraton och dess bansträckning men som banan låg i år kan jag inte gå den ur minnet genom att se på en karta i förväg, så jag undrar om ni har tips på möjligen en app, som dock troligen bara kommer användas för detta.

Bansträckning
https://marathon.carto.com/builder/35b1f24e-df40-11e3-9b60-0e230854a1cb/embed

Jag kan inte få in så många WPs i google maps samt jag behöver inte navigering varje meter bara så att jag går rätt då detta lär ta 8-10 timmar med raster och mat.

Detta är en kul grej mest ingen big deal, bara för att se hur det känns då jag inte skulle orka att springa loppet :)
Smart och smidigt sätt att lägga upp detta på?
 
En karta och en penna?

Annars brukar det gå att skriva ut beskrivningar men jag har så dålig uppkoppling att jag inte har kollat på länken.
 
På kartor.eniro.se så kan man i alla fall rita en linje med väldigt många punkter, den verkar dock inte gå att hämta som GPX utan bara några andra format (GeoJSON och Shapefile).

(Har använt funktionen för utskrift förut så jag visste att det skulle gå att rita spår med många brytpunkter, men hade inte kollat om det fick att exportera.)

Men vet inte hur man kan få in den som rutt i Google Maps.