Höga kusten-leden i slutet på maj?

Hej!

Har haft en vision om att vandra höga kusten-leden i år, men ska studera utomlands hela sommaren. Därför är jag lite bunden till vissa datum, vilka för närvarande ser ut att vara 27e maj till 3e juni. Tror någon som gått den, eventuellt någon som bor i området, att det är fullt möjligt (och också trevligt) att gå den under den nämnda perioden? Tänker med tanke på vintern som varit. Kommer från Härnösand så vet om att det finns en hel del (kanske en underdrift) snö just nu men har ingen aning hur leden efter Fjärdbotten till och med övik ser ut.

Planen är att dessutom göra några avstickare upp på Skuleberget med Via Ferratan (gärna röd led) och ut till Ulvön med en färja. Vet någon om Via Ferratan brukar öppnat i slutet på maj, och är Ulvön och dess restauranger "öppna"?

Tack på förhand!
 
Båtarna till Ulvön börjar gå 4 juni (eller så var det förra årets datum). Så du kan nog hålla dig på fastlandet om du ska iväg så pass tidigt.
 
Tack för alla svar! Hoppas nu på fortsatt varma temperaturer. Och får styra om en tur till ulvön till sensommaren istället i så fall.
 

Liknande trådar


Bra saker för din krislåda

Prepping handlar om kunskap och utrustning för att klara en krissituation. Har du allt som behövs när något oväntat skulle hända?