Recept > Snabba choklad och kokoskakor

Snabba choklad och kokoskakor

De här kan göras som RAW-kakor. För att kakorna ska bli RAW så ska alla ingredienserna vara RAW, dvs inte upphettade till mer än 42 grader. Men det går förstås att göra kakorna även om du inte använder ingredienser som är RAW.

Typ

Mellanmål, Övrigt

Portioner/mängd

10 bars

Ingredienser

1 dl valnötter
1 dl mandel
1 dl kokosflarn/ riven kokos
1-2 msk kakaopulver
*
2 msk kokosolja
1 dl russin
1 dl dadla

Gör så här

- Mät upp torkad frukt genom att packa i decilitermått.

- Pulsera nötter, kokos och kakao så att det blir grovhackat. Häll i skål.

- Mixa kokosolja, russin och dadlar till en slät smet. Blanda med de torra ingredienserna.

- Gör en limpa 2 cm tjock.

- Kyl och skär i bitar.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Fler recept

Recept och artiklar

Fler artiklar i samma kategorier

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook
Visste du att som Plus-medlem på Utsidan kan du dölja (nästan) alla annonser? Läs mer om Plus