Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Pinnbröd - grundrecept
Pinnbröd är barnens favorit! Njut med smält smör i hålet där pinnen satt, du kan även hälla i en socker- och kanelblandning.
Typ:
Huvudmål, Mellanmål
Portioner/mängd:
5 pinnbröd
Ingredienser:
5 dl vetemjöl
1/2 - 1 tsk salt
2 tsk bakpulver
2 dl vatten
+ smör
+ socker & kanelblandning
Gör så här:
Packa alla torra ingredienser i en plastpåse, tillsätt sedan vatten och knåda när du ska grilla dina pinnbröd.
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
3 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer