Torkad tomatsås

Det är enklare än du tror att torka tomatsås och annat blött.

Typ:

Huvudmål

Portioner/mängd:

x

Ingredienser:

Tomatsås helst utan fett.

Gör så här:

Använd inget fett i såsen

Bred ut på plåt, ca 0,5 cm tjockt.

Torka i 50 grader i ca 10 timmar.

Torkugn eller varmluftsugn är bäst.

Klipp till önskade bitar.

Om du torkar riktigt hårt så kan du mixa till ett pulver.

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept

Mat (281)
Mat allmänt (6)
Typ (274)
Dryck (6)
Efterrätt (16)
Frukost (39)
Förrätt (8)
Huvudmål (84)
Lunch (15)
Mellanmål (52)
Övrigt (54)
Kategori (1)
Kött (1)


Vandra i stad och natur: Upptäck Merrell SpeedARC Matis för urban hiking

Vandring i staden – en ny livsstil Urban hiking handlar om att utforska staden till fots och upptäcka dess dolda pärlor. Det är en aktivitet som ...

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg