Mina Jörnisar och jag - det kunde ha varit ett liv på vägarna...

En friluftsblogg. Friluft såsomi kängor, ryggsäckar och tält. Och lite annat också kanske.

Nytt ryggsäcksinlägg!

Våren 2020 renoverade jag ytterligare en ryggsäck åt en kompis. Det blev inte så många bilder tagna men däremot spelade jag in en video om den. Så det här inlägget blir lite annorlunda: klicka på länken nedan och håll till godo med en helt oredigerad film om en ryggsäck.

https://www.youtube.com/watch?v=XukF-ZhdUU8&feature=youtu.be

God tur!!

Inlagt 2021-01-10 14:23 | Läst 1918 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2021-01-17 20:39   fowwe
Kul att se filmen, du är verkligen idog med dina konstruktioner och förbättringar. Dina tankar om regnskydd var mycket bra. Just regnskydd har jag haft problem med på mina säckar. Min Crux ska egentligen inte behöva ett sådant (vattentätt tyg + tejpade sömmar) men det är bara i teorin. Det läcker t ex genom dragkedjan på baksidan av topplocket. Men att hitta ett bra regnskydd som rymmer mitt Thermarest (cellplast) har varit väldigt svårt. Känns som om skydden inte blivit ett dugg uppdaterade de senaste decennierna, bara mer slimmade. Som om alla har uppblåsbara liggunderlag förvarade inne i säcken. Jag önskar ibland att jag hade kunnat sy som du, det hade jag haft nytta av.
 
Svar 2021-01-18 19:56   Nyingen
Tack!
Jo pysslande är ett måste för att själen ska få ro... (fast det får den ju inte ändå) ;-)
Nä på regnskyddsfronten har det inte hänt mycket. Mer än att de blivit svin-dyra. Jag använder Fjällrävens XL till mina ryggsäckar, vilket är minst en storlek "för stort" enligt literangivelserna. Det funkar rätt bra
Och det är aldrig för sent att lära sig sy. Det är bus-enkelt!!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!