Bloggar > britts blogg > packa mammas lättsäck

britts blogg

vandring,paddling och annat friluftsliv

packa mammas lättsäck

Vad barnslig jag är,och "erkänner" på nätet dessutom.men jag torde ha viss förståelse på denna sida.

Mitt i den fantastiska vårvintern vi har,som fortfarande är en kallvinter med växande snötäcke och riktiga skidspår,så drar jag fram min lilla lätta 31-litersäck (Osprey Talon) och trycker ner tält,sov-och mat och övernattningssaker i den.

Bara för att se hur den är att ha på sej.Packar i ,packar upp,packar om så det ska kännas bra och se någorlunda smidigt ut.

Jag vill ha den när jag lättar iväg när snön smält,en vårlig övernattning  innan myggen kommer och fåglarna kvittrar,och tänk om en nalle skulle visa sej.

Sovsäcken lever sitt eget liv och är väldigt bångstyrig att tvinga ner i en för liten packpåse,den vill bara ut och bre ut sej över allt annat.

Avslöjad av syrran som kommer in genom dörren,så får jag förklara att jag bara provar och leker,och så vovven "lillnäsa" som tror att det är nån utflykt på gång.

Har stuvat undan alla bevis när "guben" kommer hem,tror jag,men imorse skulle han väga sej:

-Aha-lättpackarn har varit framme:vågen är framskrivad till 10kg -sträcket-avslöjad!

(För den som är intresserad:det vägde 6kg ungefär,men då hade jag inte krubb,sittlapp eller toapapper,så lite mer än så lär det väga.)

 

Inlagt 2008-04-15 10:46 | Läst 6828 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2008-04-15 18:30   Öhrnell
Men visst är det kul att ha ett intresse som man brinner så mycket för att man känner ett behov av att hemlighålla delar av det, så att det inte upptäcks hur insnöad man egentligen är?
 
2008-04-15 19:10   Håkan Friberg
Det skriver jag under på, Ulrika. Det är tur att det inte är allmänt känt hur man EGENTLIGEN är.
 
2008-04-15 20:08   Annicas fjällängtan
Det är det som är så fantastiskt med denna sida.
Man får vara lite extrem.Jag kunde inte sova på natten när jag hittat den här sidan.
Har du blider på sakena?
 
2008-04-15 20:40   BrittMarie
Ibland erkänner jag, åtminstone halvt om halvt, för arbetskamrater som tycker jag är konstig som håller på och väger prylar etc, att jag nog har en skruv lös. Men jag skulle sakna skramlet om jag skruvade åt den...
Jag förstår att du längtar desperat efter vår och barmark. Försöker sända värmande tankar till din barmarksfläck så den tar sej ordentligt.
 
2008-04-15 20:42   brigas
Ne,jingen sån bild,men lite är med här och där på bild,men nån gång när ingen ser kanske jag lägger ut dom på golvet och tar en bild...
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar