BlogginläggDagen då jag kunde blivit arkebuserad

Vad fanns egentligen i den där väskan? Vem hade lagt den där? och såg dom mej som hängde där i repet? hade jag blivit vittne till något kriminelt? Frågorna är många men få svar har givits. Detta är ... Läs mer.. 3

Matlagning med Eric

Jag är med i en grupp för friluftsförädrar i Stockholm, på det där stora sociala mediet som alla känner till. Jag är en sån som gärna hakar på när det ordnas irl-träffar, så när Eric Tornblad, som ... Läs mer..

Vandring 11,6 km rundslinga Norrviken - Järvafältet - Norrviken

En 11,6 km rundtur med taxen Norma Start Norrviken Station - Bögs gård - Fäboda - viby - Slut Norrviken Station Min Sambo Fredrik jobbade denna helgen så då blev det perfekt vandringstid för mig ... Läs mer..

Gyllbergen

Gyllbergen är Borlänges största naturreservat. Jag har besökt området sommartid många gånger i min ungdom, men nu - 40 år senare - var det äntligen dags för en vintertur.     För det mesta följde vi ... Läs mer..

Värsting i Vildmarken?

Läs mer.. 1

Isbjörnsjägaren från Kuummiit

Isbjörnsjägaren från Kuummiit Jag träffade honom i en taxi till ögonläkaren. Han hade en stor lapp som täckte hans vänstra öga. ”Det var en hund som bet mig när jag var två år gammal” Kristoffer är ... Läs mer..

Nordkalottleden - Ett stort misstag - Del 2

I del 1 fick vi båda problem med skador och somnade oroliga över vår möjlighet att kunna fortsätta vandringen eller inte. Här kommer nästa del i berättelsen. XX Grundmaterialet är hämtat från ... Läs mer.. 1

Konstiga saker i skogen del 2

Vi fortsätter med den omåttligt populära serien och vi startar igång genast med bild nr. 1 håll i er nu kör vi. Första bilden visar en lykta som är fint upphängd på ett litet klippstycke i ... Läs mer..

Blogga på Utsidan!

På Utsidan kan du lätt skapa en egen blogg för att dela med dig av ditt friluftsliv och annat till Utsidans alla läsare.

Skapa din egen blogg här

Populära etiketter


Bloggar


Majjens blogg

 

Vandringstjejen med passion för jakt

Älskar allt som har med friluftsliv att göra. Just nu håller jag på att studera för att ta jägarexamen. Har vandrat nästan alla stora vandringsleder ... 

 

Logga in