BlogginläggPåskfjäll

Påsken 2021 tillbringades med S och B i Grövelsjöfjällen. Dessa våra närmast fjäll är en riktig gåva. Lätta, lättillgängliga och framförallt nära. Kräver ingen större planering. Bara en dag i bilen, ... Läs mer.. 2

Etapp 3: Alby friluftsgård – Tyresta by

Det var ett tag sen jag skrev sist. Vi vart tyvärr drabbade av Covid här hemma så det har blivit en hel dels sängliggande. Som tur är mår alla bra i dagsläget och vi blev inte så drabbade som många ... Läs mer.. 1

Stockholm- från kaj & kajak

Kulturvandring bland Stockholms stränder och vattenvägar Stockholms innerstad bjuder på både sköna vandringsleder och härliga kajakturer. Årstaviken runt Starta vid Hammarbyslussen och passera ... Läs mer..

Söderåsen- folkbildningsvandring

Hemomkring vandring på Söderåsen – Myten om det röda torpet med vita knutar Hemomkring vandring är ett begrepp inom friluftsvärlden, där du utforskar din omgivning med lika nyfiket sinne som det ... Läs mer..

Kyhl strand- i Wallanders spår

Lägerplats Kyhls strand   Tills vi alla dör Bondsonen vankade fram och tillbaka längs Kyhls strand med en beslutsam min. I handen höll han ett brev stämplat med en C 4, danske kungens ... Läs mer.. 2

Ven- mer än Tycho Brahe

Ven Det är i döden som livet berättas Vill du förstå Ven och dess befolkning:  vandra till S:t Ibbs kyrka och läs inskriptionerna på vittrade gravstenar där yrken och familjebildning var de ... Läs mer..

Blogga på Utsidan!

På Utsidan kan du lätt skapa en egen blogg för att dela med dig av ditt friluftsliv och annat till Utsidans alla läsare.

Skapa din egen blogg här

Populära etiketter


Bloggar


Glamping inget för oss

Vandring kort eller långt, stadsnära eller ödemark. Nyfiket och äventyrligt med folkbildande kunskap. Lika gärna solo som i trevligt sällskap. 

Logga in