Stort knivintresse - välj din favoritkniv

Kul med lite aktivitet här! Gör själv en hel del knivar själv numer. Favoriten är en 170 mm fastbladare med K390 blad på 66 Hrc, och micarta i skaftet. Otrolig skärpebeständighet.
20221016_103732.jpg
 

Aktuellt

20 år av diskussioner om torkad mat – och 10 tips!

I år har en av Utsidans populäraste forumtrådar, "Torka mat", varit aktiv i 20 år. Här bjuder vi på tips till dig som vill börja torka egen utemat!

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

”I nivå med luften vid flerfiliga motorvägar”

Ny forskning visar att klätterskornas skosulor släpper ut riskfyllda kemikalier i luften när de nöts. Nu växer trycket på branschen att agera.

Månadens fråga: Hösten är här – vad lockar mest?

Är hösten en tid för svampplockning runt knuten – eller lockar äventyren? Vi tar pulsen på Friluftssverige hösten 2025.
Underbart med matlagning i skogen 🙌🏼 Avundsjuk. Jag är själv fast i japanska tantos, de tar ju fruktansvärt mycket tid att sätta ihop, och tar mer än en livstid att bemästra. Den jag gör nu får bli den sista på ett tag, sen ska jag göra Sveriges bästa honesuki, som present till en matlagningsintresserad kompis
 
Underbart med matlagning i skogen 🙌🏼 Avundsjuk. Jag är själv fast i japanska tantos, de tar ju fruktansvärt mycket tid att sätta ihop, och tar mer än en livstid att bemästra. Den jag gör nu får bli den sista på ett tag, sen ska jag göra Sveriges bästa honesuki, som present till en matlagningsintresserad kompis

Riktigt fina också har jag sett+
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips