Är det makrill?

Njae

Hej!

Jag tyckte det lät strålande med makrill på tub så jag letade raskt upp en tub - för visst vore det toppen att inte behöva öppna en hel burk utan att bara kunna ta det man vill ha!

Dock har jag följande invändningar:

* Smaken är sådär, den duger väl men vanliga makrillburkar smakar klart bättre.

* Konsistensen är något av en sörja. Visst, det behövs kanske för att det ska funka i en tub, men det får mig att undra om inte det är det som blir över i produktionen som hamnar i tuberna.

* Hållbarheten känns också som tveksam när det nu står att det är kylvara. Jag har inte provat att ha den med ute, det kan ju funka ändå, men jag är något tveksam när det står att det skall förvaras kallt.

Min slutsats är att jag fortsätter med helt vanliga makrillburkar. Det blir lite mycket och inte alls lika smidigt men makrill ska ju vara hyfsat nyttigt så detär väl bara att vräka i sig.


Mvh
/SJ
 
Även innehållet i burkarna skiljer sig åt. Det finns burkar med makrillfilé och det finns burkar med makrillsörja.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips