Är det makrill?

Njae

Hej!

Jag tyckte det lät strålande med makrill på tub så jag letade raskt upp en tub - för visst vore det toppen att inte behöva öppna en hel burk utan att bara kunna ta det man vill ha!

Dock har jag följande invändningar:

* Smaken är sådär, den duger väl men vanliga makrillburkar smakar klart bättre.

* Konsistensen är något av en sörja. Visst, det behövs kanske för att det ska funka i en tub, men det får mig att undra om inte det är det som blir över i produktionen som hamnar i tuberna.

* Hållbarheten känns också som tveksam när det nu står att det är kylvara. Jag har inte provat att ha den med ute, det kan ju funka ändå, men jag är något tveksam när det står att det skall förvaras kallt.

Min slutsats är att jag fortsätter med helt vanliga makrillburkar. Det blir lite mycket och inte alls lika smidigt men makrill ska ju vara hyfsat nyttigt så detär väl bara att vräka i sig.


Mvh
/SJ
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Även innehållet i burkarna skiljer sig åt. Det finns burkar med makrillfilé och det finns burkar med makrillsörja.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips