Att skapa ett outdoor-märke - Del 8

Åttonde delen i en artikelserie om skapandet av det svenska outdoor-märket "Norra".

Av: Norra

Växande team

Jag är glad att berätta att Norra sen en tid tillbaka har ett större team!

Petter är också en ”local” från Nynäshamn och vi har sprungit på varandra här och där i outdoor-branschen genom åren, när Petter arbetade som inköpare för en friluftsbutik.

Petter har alla e-handelskunskaper man kan önska sig kombinerat med en extrem passion för friluftsliv. Petter har även arbetat som en professionell guide med erfarenhet från att guida bergs- och kajakturer både i Nya Zeeland, Norge och Sverige.

Vi är mycket glada att fortsätta Norra-resan tillsammans!

Tester under sommaren

För att få in så mycket feedback som möjligt om våra byxor samt att höra vad andra användare tycker, gjorde vi ett test nu i somras med fyra testpersoner. 

Som några av er kanske redan sett så gjorde vi en video (se nedan) och en sida där vi berättade att vi letade efter personer att testa våra byxor under några veckor. 

Det visade sig vara ett stort intresse och vi fick väldigt många förfrågningar från taggade testare!

Det har också varit extremt givande och roligt med dessa tester, och det är garanterat ett sätt att testa prototyper på som vi kommer att jobba vidare med i kommande produktutvecklingar!

För mer info och blogg på engelska kolla in www.norraoutdoor.com

För mer bilder och inspiration följ gärna Norra på facebook: www.facebook.com/norraoutdoor och instagram: @norraoutdoor

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2018-10-07 23:41   StatuFama
Kunde ni inte gjort en riktigt bra fleece byxa? Med alla de detaljer som ni funderat ut redan. Alltså fylla en nisch som helt saknas.
För den största delen av våra liv lever vi outdoors-indoors. Mjukisbyxor framför TV:n. Vi reser oss och går ut i garaget och vill ha alla fickor och slitytor, men behöver inte oroa oss så mycket för väder och vind annat än temperaturskillnaderna.
Jag joggar i mjukisbyxor. Men vill ju imponera på kompisarna genom att de ser ut och har samma fickor som riktiga outdoors brallor.
 

Läs mer

En skildring av öden och äventyr i sydvästra Afrika under nådens år 2017. Om en 3000 km lång irrfärd i främst Namibia och Angola. De efterlämnade ... 5 kommentarer
En nattvandring på 30 km i mörker. Från Landskrona till Helsingborg längs med Öresund. 2 kommentarer
Någonsin funderat på om det är läge att stanna i lägret eller sänka huvudet och pusha vidare? Det är svårt att säga att såhär är det, var gränsen går ... 1 kommentar
En reseberättelse om en solovandring som börjar med ett fjällmaraton och därefter utgår från Vålådalen och går över Stensdalsfjällen och Bunnerfjällen 5 kommentarer
Ulf Kvensler har skrivit en psykologisk thriller - Sarek. Du har nu chansen att vinna ett eget exemplar och ett sittunderlag. Chansen är stor då vi ... 1 kommentar

Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.