Nästan allt är kul, så länge det är tillräckligt långt ;) Fjällvandringar, traillöpning, och äventyr.

Kort uppdatering om maraton-resultatet

Stockholm Marathon 2017 gick helt enligt plan. Jag ville ju in på under 3h 30min, och jag korsade mållinjen på 3:28:52.

Det är helt klart så att jag är nöjd med det, även om det smärtar lite att vara 12minuter långsammare än föregående år.

Man kan ju alltid skylla på vädret, den klena dagsformen, att man inte har de bästa löparskorna, att det var folk i vägen som man fick sicksacka mellan, och gicketvis att publikstödet var klent :)

Fast egentligen var allt perfekt och jag har egentligen inte tränat tillräckligt mycket.

Men men. Nu blir det nya tag!
Nästa tävling blir Mora Trail i juli. Kommer att bli riktigt skoj!

Vill även passa på att nämna att det finns många bra gratis träningsprogram för er som vill börja med löpning, vill springa ett maraton, eller som bara vill hålla igång konditionen.

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer i bloggen

Ultralätt multi-fuel-kök och kokkärl

Det här är fjärde och sista delen i min ultralight-nördiga artikelserie. Som ni säkerligen märkt får man skämmas lite när man tittar på hur svenska varumärken står sig internationellt inom ultralätt utrustning. Och denna gång blir inget undantag.

Ultralätta mellanlager

Det här är tredje delen i min dissekering av lättviktsutrustning (och mitt kompakta ointresse av att föda vissa ur-traditionella åsikter om att endast "rejäla" (överviktiga) prylar från 70-talet är robusta nog för svenska fjäll).

Ultralätta regnkläder vs poncho

I min förra artikel skrev jag om hur det är att vandra i svenska fjällen med en ultralätt 3-säsongspackning. Det går ju lite på tvärs mot den lite utdaterade idén om att en lättviktsryggsäck för svenska fjäll måste väga 2 kg och ha en hipster-logga.
Nu tänkte jag fortsätta lite på den inslagna banan, nämligen att skalplagg inte alls måste vara tåliga nog för ett världskrig med Ryssland, utan tvärtom kan vara mycket tunna och fortfarande göra jobbet.