Bloggar > britts blogg > Sköna söndag

britts blogg

vandring,paddling och annat friluftsliv

Sköna söndag

Fanns ett program som hette,sköna helg skulle jag gärna kalla det.Vara ledig och ha det bra.

Så mycket som ryms inom tidsrymden av en vanlig arbetsdag:sova ett par timmar längre än på vardagen,hinna åka mitt skatepass p å20km,se på skidtävling på tv och åka till backen för härlig o-pist åkning tills den liften stängde och jag var nöjd.

Besöka föräldrarna,åka spark med hunden.

fortfarande inte hela 8-timmars dagen.

Nä,kortare arbetstid och fler som får chans att jobba,men färre timmar,så man får tid för att vara ute och leka.

De behöver man även sen man mist barnbidraget.

Idag har vi varit ute på vår traditionella julgransstöld,klafsat i snön på mina opassande snöskor,som inte är tänkt för damskostorlekar,måste göra nåt åt det.

Det är inte så lätt hitta nån passande gran,mest fula myrgranar med för lite kvist,men till slut kom sågen fram,tror den granen duger bra till utegran.

Inte ljust på hela dagen,åkte mitt favoritmilspår som är nyuppdraget,rejäla backar som inte skulle skämmas för sej på en riktig skidtävling,.

Svårt med sikten iband,så snöblint var det,en skidtur med vår tappra gamla hund,det går  sakta numera,men ibland i galopp,när man redan är genomsvettig blir det lite kallt.

Och så det bästa:varm O´Boy med ostmackor,alldeles för många.Och apelsin,vid köksbordet.Vårvinterfika hemmavid.

Barnsligt gott efter skidturen.

Inlagt 2007-11-25 15:22 | Läst 3630 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2007-11-27 13:10   Islusen
Uj... vad jag blir sugen på att ge mig ut och stjäla en julgran! Det är ju tradition. Kanske är det en del av anledningen till att julstämningen vägrar infinna sig i år? Ingen snö här och definnitivt ingen skog att ge sig ut i med pannlampan och lilla sågen... Men jag tror jag ska ta och göra mig lite varm choklad och ostmackor i alla fall, det kanske hjälper...?
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar