Bloggar > britts blogg

britts blogg

vandring,paddling och annat friluftsliv

Tekniska och kunskapsmässiga förhinder

Här sitter jag och tvingas tjuvhålla på vandringsberättelser och bilder pga min brister i datorhatering,men nån gång lär jag väl få in dom.Försökt få till det hela gårdagkvällen men inte..

Fortsatt mulet fuktigt varmt väder.Gått runt sjön tillsammans med min sambo och vår kära gamla hund,som jag tycker förtjänar lite uppmärksamhet,en nu 12,5 år gammal Cavalier king Charles som varit en trogen träningskompis både när man sprungit,åkt skidor och simmat,sen ett par år konstaterat hjärtfel av värsta slag,men ändå glad och aktiv,vill alltid följa med,men nu är det hon som bestämmer takten.

Börjar vara dyr i drift med medicinerna (inga högkostnadskort här inte),men så länge hon mår någorlunda så..Idag har hon i alla fall simmat,plockat pinnar,gjort lite rusningar efter fåglarna på gården.

Våra pojkar lärde henne "dyka" och ta upp sten från botten,när vi var på en strand utan roliga pinnar att hämta.Sen undrar jag om hon är den enda cavaliern som varit uppe på Vallespiken i Kvikkjokk.

jag sitter ute i bersån och skriver,det regnar frön från träden så hela tangentbordet blir fullt.Parasoll upp!Lätt undersysselsatt men avkopplad.

.

Postat 2007-07-28 12:08 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

provblogg

Så ska jag prova blogga och inte bara skriva på utsidans forum.Sista fredagen denna semestermånad.Hunnit ut på några fjällturer,men i helgen blir jag nog hemma,rätt regnigt väder.

En simtur i sjön på morgonen,riktigt varmt.Skulle ut och paddla sen,men det kom världens åskväder,så jag satt i bilen,läste en tidning,kokade kaffet på gasköket och åt upp min marsipangotte allt medans regnet vräkte ner.

Bara åka hem igen,sen blev det uppehåll så jag kunde ta min paddeltur,mörka moln med solen lyste varmt,skönt ta i ordentligt med överkroppen efter allt gående.

Postat 2007-07-27 20:05 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sida: Första Föreg. 1 ... 31 32 33 34 35 

 

Logga in