Bloggar > britts blogg > After work

britts blogg

vandring,paddling och annat friluftsliv

After work

Slutade jobbet tidigare i fredags för att äntlligen fara ut och paddla igen.Trodde mej nu om att kunna greppa en paddel utan problem efter min klantiga brännskada.

Kanske hade även kajaken längtat ut,vissa döda föremål är det lätt att ge själsliga egenskaper,tror inte den gillar att ligga upp och ned och få en massa löv fastklibbade.

Vindstilla,spegelblank sjö,underbara höstfärger och värmande sol eftr morgonens dimma.

En svanfamilj med tre grå svanbarn simmade framför mej,längre bort lyfte många fler svanar.De liknar en vittvätt av lakan som vinden fått tag i.

Musik i Ipoden hela färden,ibland accompanjerat ev min badrumssång som jag aaldrig skulle plåga nån Idoljury med.

Stannade på en sandstrand för att fika.Försöker tömma gasburken när jag kokade kaffe,men den är dryg.Åt en stor bit kolesterolkaka med grädde till.

Läste nya utemagasinet och kollade naturkompaniets vinterkatalog,vinterutrustning ger tack och lov inte samma habegär som sommargrejer.

Paddlade runt på sjön och tog bilder i ett försök att spara alla vackra intryck,men en liten  digitalkamera ger inte riktigt rättvisa åt verkligheten,ändå är jag ofta förvånad över hur bra "sikta och tryck av"bilder blir.

Såg årets första uggla när jag var på väg hem.

Hade gärna gjort en likadan utflykt nästa dag,men skulle till stan och se på After Dark show,så det blev en haltande löprunda på förmiddagen,såg tre tjädertuppar som lyfte samtidigt från stigen.

Lustigt att man ser hönor på våren och bara tuppar på hösten.

Åka till stan.alltid samma problem,inget ta på sej när man inte ska skruda sej i friluftskläder i superduperkvalitet.

Kul att äntligen komma in på det nya Kulturhuset och se en underhållande show,måste börja hålla koll på vad som bjuds där mer.

Vackert månsken och norrsken på hemvägen;för att återgå till sånt som inte är asfalt/betong-relaterat.

Inlagt 2007-09-30 10:15 | Läst 4474 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2007-09-30 13:01   BrittMarie
Inte dumt med sån after work!
Dum fråga, kanske...vart åker du när du åker till stan?
 
2007-09-30 15:07   Håkan Friberg
Jag förstod inte riktigt den här meningen: "...vinterutrustning ger tack och lov inte samma habegär som sommargrejer". ;)
 
2007-09-30 16:45   brigas
Ha-begär-jag är inte lika köpsugen när det gäller vintergrejer som sommargrejer.dvs "missbrukar" inte lika mycket på vintern som på sommaren.
Stan-Luleå
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!