Skägg eller inte? Ett maskulint problem.

Jag har aldrig ätit kebab, så det har jag inte en aning om, men............semlor, det är nog det värsta att äta om man är lurvig runt truten, men det går, he he.
 
Choklad...

...med vispgrädde. Det dricker man inte som mustasch- och skäggbärare med bibehållen värdighet.

Curt
 

Aktuellt

”Som ett bibliotek – fast med frilufts- och sportutrustning”

I över 120 kommuner kan du låna friluftsutrustning hos Fritidsbanken – den prisbelönta föreningen som vill sänka trösklarna till naturen.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

Springa, vandra, fascineras – redaktörens möte med platåberget

Utsidans redaktör Philipp spenderar en helg på Billingen, Västergötlands största platåberg och en av nyckelplatserna i Sveriges första UNESCO-geopark.

Till minne: Lars Fält, överlevnadsexpert och författare

Lars Fält, en av Sveriges största profiler inom friluftslivet, har gått bort. Utsidans medarbetare Gabriel Arthur berättar om möten med författaren.
på vinter tur är det skönt med skägg.
hade mycket skägg en gång i tiden men inte numera.

(kan bara säga att om man äter med skägg o det råkar fastna i skägget så har man extra proviant. det är bara o skrapa av o äta.)
 
Mustaschkopp

...Viktigt att skydda mustaschen...
 

Bilagor

  • Vitrin%202.jpg
    Vitrin%202.jpg
    56.9 KB · Visningar: 1,283
Tomten borde veta

Klart bättre med skägg. Varmare och skönare. Kort som långt gör skillnad. Särskilt bra blir det vid -5 grader C och ned. Känner sig helt blottad utan vid -10 och ned.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips