Skägg eller inte? Ett maskulint problem.

Lästips

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

Prisade prylar: här är vinnarna av Scandinavian Outdoor Award

Bland de vinnande produkterna finns bland annat en slittålig lättviktsryggsäck och en designklassiker i rostfritt stål.

Tänk säkert i Sarek – fjällräddarens bästa råd

Sareks vackra natur lockar många. Men här är civilisationen långt borta. Utsidan har frågat fjällräddaren Mikael Oja om råd för en säker Sarektur.
Jag har aldrig ätit kebab, så det har jag inte en aning om, men............semlor, det är nog det värsta att äta om man är lurvig runt truten, men det går, he he.
 
Choklad...

...med vispgrädde. Det dricker man inte som mustasch- och skäggbärare med bibehållen värdighet.

Curt
 
på vinter tur är det skönt med skägg.
hade mycket skägg en gång i tiden men inte numera.

(kan bara säga att om man äter med skägg o det råkar fastna i skägget så har man extra proviant. det är bara o skrapa av o äta.)
 
Tomten borde veta

Klart bättre med skägg. Varmare och skönare. Kort som långt gör skillnad. Särskilt bra blir det vid -5 grader C och ned. Känner sig helt blottad utan vid -10 och ned.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips