• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Tycker du det behövs ett forum för din region, klubb eller dylikt? Om du är intresserad att vara värd i ett sådant forum, kontakta oss med ditt förslag.

Gissa position Stockholms län

Lite mera ledtråd kanske behövs. Vi åkte bil till isen och från samlingsplatsen i Bagarmossen så passerade vi först världsarvet Skogkyrkogården, från Essingleden såg vi en havsörn, och sedan passerade vi ytterligare ett världsarv med bilen innan vi nådde startpunkten för skridskoturen.

Thure
 
De världsarv i Stockholms län som går att passera med bil förutom Skogskyrkogården är Drottningholm och Hovgården på Adelsö. Norra delen av Adelsö ligger inte så långt från gränsen till Uppsala län. Startade ni i Sättra kanske och åkte ut på Mälaren?
 
Du är på rätt spår Lasse.

Du får en ledtråd till. Startplats Slut. Öns namn jag nämnde innehåller beskrivning av profilens utseende.

Thure
 
Rätt Staffan. Slut är en plats på norra Munsö som ofta används som startplats för skridsko eller kajskturer. Här finns en småbåtshamn.

Thure
 

Liknande trådar

Aktuellt: Prylnytt