Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Jag vill se tips om maträtter som är goda men INTE kräver att packningen ser ut som en delikatessdisk.
Såna böcker finns det ju flera, där det krävs högvis med färska råvaror.
Håller med! Men du kanske kan skriva den boken, då har ni på Fjäderlätt.se två böcker att saluföra
För egen del skulle en kokbok med recept som innehåller ingredienser som till mer eller mindre grad kan ordnas på plats i naturen. Jag tänker då på hur man kan tillreda nyfångad fisk, eller hur man kan komplettera med bär och svamp för att förhöja en maträtt. Jag utgår från att huvudingredienserna är medhavda, utan mest tips och råd på hur man kan komplettera ur naturens eget skafferi.
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
4 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer