Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Jag vill se tips om maträtter som är goda men INTE kräver att packningen ser ut som en delikatessdisk.
Såna böcker finns det ju flera, där det krävs högvis med färska råvaror.
Håller med! Men du kanske kan skriva den boken, då har ni på Fjäderlätt.se två böcker att saluföra
För egen del skulle en kokbok med recept som innehåller ingredienser som till mer eller mindre grad kan ordnas på plats i naturen. Jag tänker då på hur man kan tillreda nyfångad fisk, eller hur man kan komplettera med bär och svamp för att förhöja en maträtt. Jag utgår från att huvudingredienserna är medhavda, utan mest tips och råd på hur man kan komplettera ur naturens eget skafferi.
Gränslandet är en av de största vildmarkerna i södra Skandinavien. Det ligger i hjärtat av vår stora halvö, så långt borta från havskusterna man kan ...
3 kommentarer
Mina fjällvandringar börjar alltid med en idé som mynnar ut i en tänkt rutt. Rutten hänger alltid ihop med en tänkt tidsplan, som innebär att dagarna ...
1 kommentar
I fredags hade vi varit gifta i 10 år. Det ville vi fira. Vi gifte oss i ett naturreservat utanför Uppsala, så ett firande i naturen skulle passa. Vi ...
Det här inlägget handlar om mina första åtta turer i Sarek. Hur allt började och hur vissa vägval kunde göras då men inte idag. Ni får läsa om och se ...
6 kommentarer
68 dagar, 125 000 höjdmeter och ett dagligt slit på 12–20 timmar – det är matematiken bakom en expedition som var lika delar uthållighetsprov som ett ...
1 kommentar
I somras gjorde jag en solovandring genom naturreservatet Kvikkjokk-Kabla fjällurskog. En fin tur i landets mest orörda urskog och vidare upp på det ...
6 kommentarer