Tunnbröd med rökt kött

Tunnbröd med rökt kött

Av: T-obben

Tar lite tid att göra men väl värd allt besvär.

Finhacka purjolök (den nedre änden) så att det blir drygt 1/2 dl. Finstrimla något gott rökt kött, t ex renbog så att det blir ca 1 dl. Blanda köttstrimlorna med purjolöken i en bunke. Klicka i ca 1 dl gräddfil och lika mycket naturell mjukost. Rör ihop allt och låt stå en stund så att lök- och röksmaken får mogna, smaksätt sedan ev med lite svartpeppar, salt brukar inte behövas. Bred röran i mjuka tunnbröd (som inte ska vara för smakstarka själva), rulla till stutar och slå in i plastfolie. Avnjutes i det fria.
Torbjörn Tergesten

Typ

Övrigt

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!