Råstekta rotfrukter

Väldigt enkelt - underbart gott! Råstekta rotfrukter kan ätas som de är eller med bönor eller kött. Det smarta här är att alla ingredienser förbereds hemma. Den som vill torkar ingredienserna för att ta med på längre turer.

Typ:

Huvudmål

Portioner/mängd:

anpassas

Ingredienser:

Potatis
Morot
Rotselleri
Salt
Peppar

Gör så här:

Förberedelser hemma: - Skala rotfrukterna. - Skär dem i tunna stavar, en mandolin är perfekt till detta. - Lägg allt i en burk tillsammans med smör att steka i. - Lägg även med en buljongtärning. Laga maten ute: - Häll ut allt på en stekhäll eller i en stekpanna. Stek på medelvärme tills allt är mjukt.

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Njutvandringar att längta till

Platåberget Billingens unika natur och fina vandringsleder lockar vandringsentusiaster året om.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg