Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Hemma:
Tag frysta kycklingfileer och skiva tunt, krydda med örtsalt och in i ugn på 150 grader i 15 minuter. Låt dem "vattna av" och torka sedan i 50 grader över natten. Skiva och torka grönsakerna som de är, möjligen lite salt på tomaterna.
På fjället:
Hacka kycklingen i småbitar och blötlägg i hett vatten ca 20 minuter - OBS: Spar på spadet!!!
Stek grönsakerna och kycklingen i olivolja blandat med tomatpuré, i med risonin och späd med spadet från kycklingen, fyll upp med vatten så det täcker grytan, låt koka 10 minuter.
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
4 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer