Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
125 g bacon
1 port potatismos
ca 1 msk rostad lök
vatten
Gör så här:
Går att laga hemma också, men det blir inte samma värme som över gas eller spritkök.
1, Laga potatismos enligt recept från förpackningen, när moset är klart rör i rostad lök. Synka detta så det blir klart runt punkt 2.
2. Stek bacon över öppen eld via gas eller spritbrännare. Låt gärna lågorna från brännaren fatta eld med fettångor från bacon. Krispigare bacon än det här har jag aldrig råkat på!
Rör ihop bacon, fett och potatismos.
För att skala upp, 125 g bacon per portion, samt potatismos enl recept!
I somras gjorde jag en solovandring genom naturreservatet Kvikkjokk-Kabla fjällurskog. En fin tur i landets mest orörda urskog och vidare upp på det ...
6 kommentarer
Med start I Vaisaluokta (båt från Ritsem) vandrade jag en del av Nordkalottleden till Sulitjelma i Norge. Därifrån gick jag söderut genom Junkerdals ...
1 kommentar
Ett stenkast från den italienska gränsen ligger den lilla rivieran. Kantonen Ticino packar en svårslagen mix av Alpernas berg och tropisk riviera, ...
2 kommentarer
”Jag vill inte åka hem”, sa Dana till kameran. ”Det är något med Sverige som är svårt. Jag kan inte förklara det.”
Jag gjorde de sista intervjuerna ...