Det blev enkelt idag, stekt kassler med ris och grönsaker och till det stekt purjolök innan hemfärd.
Mvh troswe
Vilken typ av kök har du när du är ute på dina "vandringar"?
Det blev enkelt idag, stekt kassler med ris och grönsaker och till det stekt purjolök innan hemfärd.
Mvh troswe
Framförallt god men även hyfsat vikt och kostnadseffektiv rätt:
Kyckling i olja på burk värms med fördel upp och blandas sedan med lite barbequesås.
Vätskan som finns kvar kan antingen användas till att koka snabbris, finns ju en treminutersvariant i vanliga matbutiken eller om man äter kycklingen på bröd eller så kan den spädas med vatten och valfria kryddor för att ätas som soppa.
kokosmjölk i "block" (den som är i en blå kartong och fast, ej flytande).
Vet inte om jag har sett den någonstans. Har du länk eller bild?
Intressant med soppan i, men kan det verkligen bli 843 kalorier? Det är ju mycket mer än en vanlig frystorkade typ Real.Denna har jag nästan alltid med mig. Både fjäll och skog. (lite UL ...)
60g pulvermos
1 påse Varma koppen Potatis & Purjolökssoppa
4 dl kokande vatten
Rör om
2 msk rapsolja
Skiva i en ölkorv
Häll i 0,5 dl rostad lök
Rör om
ca 843 kcal
ca 180g
Intressant med soppan i, men kan det verkligen bli 843 kalorier? Det är ju mycket mer än en vanlig frystorkade typ Real.
Det är oljan som får upp kcal.
Min beräkning: