Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt.
Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Vägra frystorkat :-)
- Trådstartare Stuvarn
- Start datum
Lästips
ANNONS
Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro
Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...
Jag tar gärna med mig marinerad, frusen kyckling eller kött ut. Beroende på när man ska äta packar man den olika tjockt. Jag vågar påstå att djupfruset, väl tidningspappersinlindat nötkött kan grilas tre, fyra dagar efter avfärd.
Både
Marinering och kyckling såhär inpå rötmånaden kan få mig att hicka till.
Men till veckoslutsövningar kör även vi med riktig mat. Däremot får man nog planera väl vad som skall med och ätas när på en 4 dagars....
Vem bär t ex?
//J
Marinering och kyckling såhär inpå rötmånaden kan få mig att hicka till.
Men till veckoslutsövningar kör även vi med riktig mat. Däremot får man nog planera väl vad som skall med och ätas när på en 4 dagars....
Vem bär t ex?
//J
Marinering och kyckling såhär inpå rötmånaden kan få mig att hicka till.
Men till veckoslutsövningar kör även vi med riktig mat. Däremot får man nog planera väl vad som skall med och ätas när på en 4 dagars....
Vem bär t ex?
//J
det här är viktigt, planering..
paddlar man kan man vara lite smart, det finns mjuka kylväskor och extra kylklampar man kan ta med för att öka den nerkylande massan.
vad ska jag käka första kvällen, andra tredje osv. sista kvällen kanske tortellini med rökt fläsk och parmesan.. bara ett exempel..
Varför inte ta med levande mat?
Varför ta med, då skogen är full av dem...
Liknande trådar
Få Utsidans nyhetsbrev
- Redaktionens lästips
- Populära trådar
- Aktuella pristävlingar
- Direkt i din inkorg