Men det bästa vore kanske att köpa ett paket lasagneplattor och köra dem några varv i torktumlaren och därefter tömma ner luddfiltret i en påse.
HAHAHA, kom ihåg att skriva en recension om hur det går!!
Men det bästa vore kanske att köpa ett paket lasagneplattor och köra dem några varv i torktumlaren och därefter tömma ner luddfiltret i en påse.
Nu till nästa fråga:
Göra grytor hemma för att sen torka och koka upp - Funkar det? Jag menar det att det är mycket vätska som skall bort...Någon som testat?
Men makaroner är ju ihåliga och tar jättemycket plats? Spagetti är klart utrymmessnålare. Om man vill kan man bryta spaggettin i småbitar, så blir den kompaktare
Och så recensionen! Det smakade bra!! Pastan blev inte mos och smaken fanns kvar. Lät det först ligga lite i blöt och koka sen upp allt i ca. 5-10min men att koka pastan för sig i fjällen har nog ingen större betydelse förutom kanske att det tar lite mindre plats och lättare tillagning (Vi skall köra med ett litet triangia med enbart en kastrull).
Håller helt med dig!Vad är det i en gryta. Potatis, morötter, lök, purjolök, kött fisk etc
Torka potatisen för sig
Torka morötterna för sig
Torka löken för sig
Torka köttet, fisken etc för sig
Lägg allt i en påse som du tar med dig och sedan tillsätter du vatten och tillagar det. Varför skall man blanda ihop det innan man torkar. Finns liksom ingen som helst anledning till det.
Vad är det i en gryta. Potatis, morötter, lök, purjolök, kött fisk etc
Torka potatisen för sig
Torka morötterna för sig
Torka löken för sig
Torka köttet, fisken etc för sig
Lägg allt i en påse som du tar med dig och sedan tillsätter du vatten och tillagar det. Varför skall man blanda ihop det innan man torkar. Finns liksom ingen som helst anledning till det.
Nu glömde du smula ner buljongtärningen!
Läst tråden och blivit sugen och ska testa och göra eget torrfoder..
Men en fråga, kanske en dum sådan , men går det att torka i gasugn också? Har en gasugn med gradering 1-8, men ingen aning om vad det betyder i temperatur. Ingen manual heller för den.