Stort knivintresse - välj din favoritkniv

Toppen tycker jag!! Snygg kombo med det rustika stuket på blad/handtag och den uppenbara kvaliteten på utförandet. Vad är det för material i handtaget?

Tackar ja jag gillar verkligen den här huggarn. Man får ett underbart grepp med gummiskaftet. Jag håller på att exprimentera med lim till gummiskaft. Hade epoxy nu men ska prova kontakt lim till nästa. Ja den här rustika looken gillar jag verkligen.

Seved
 

Aktuellt

På turskidor mellan stugor – ny bok guidar till svenska fjällen

I över 30 år har Oskar Karlin skidat mellan stugor i den svenska fjällvärlden. Nu har han samlat kunskaper, råd och tips i en 400 sidor tjock bok.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Vinn ”Turskidåkning” av Oskar Karlin!

Med sin nya bok vill Oskar Karlin inspirera fler att upptäcka den svenska fjällvärlden på turskidor. Här har du chansen att vinna boken!

”När isen ligger i skärgården släpper jag allt”

I mitten av november lade sig de första skridskoisarna i Stockholm. Vi har pratat med Pamina Falck, kommunikationsansvarig på SSSK, om säsongstarten.

HasseQ

Avstängd
Japansk special.
 

Bilagor

  • Kniv1.jpg
    Kniv1.jpg
    29.6 KB · Visningar: 442

HasseQ

Avstängd
Jag har provat på tex fisk, bitar av rökt lax, mogna tomater, och liknande saker, funkar kanonbra. Sådana saker kan ju annars vara svårt att skära med en vanlig kniv, då blir det lätt att man sliter och mosar istället. Men med denna så blir det alltid fina och enkla snitt, även i mjuka el sega matvaror. Enligt uppgift så skall den hålla skärpan i många år om man är försiktig och hanterar den väl.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips