Stort knivintresse - välj din favoritkniv

Toppen tycker jag!! Snygg kombo med det rustika stuket på blad/handtag och den uppenbara kvaliteten på utförandet. Vad är det för material i handtaget?

Tackar ja jag gillar verkligen den här huggarn. Man får ett underbart grepp med gummiskaftet. Jag håller på att exprimentera med lim till gummiskaft. Hade epoxy nu men ska prova kontakt lim till nästa. Ja den här rustika looken gillar jag verkligen.

Seved
 

Lästips

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa Deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

De liftar och ploggar igenom Europa: ”Alla hjälpsamma får oss att orka”

Utsidan mötte upp Michaela och Jiří Dolan under deras Stockholmsbesök, och plockade skräp på ett lite annorlunda sätt – från kajak.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.

HasseQ

Temp. avstängd
Japansk special.
 

Bilagor

  • Kniv1.jpg
    Kniv1.jpg
    29.6 KB · Visningar: 428

HasseQ

Temp. avstängd
Jag har provat på tex fisk, bitar av rökt lax, mogna tomater, och liknande saker, funkar kanonbra. Sådana saker kan ju annars vara svårt att skära med en vanlig kniv, då blir det lätt att man sliter och mosar istället. Men med denna så blir det alltid fina och enkla snitt, även i mjuka el sega matvaror. Enligt uppgift så skall den hålla skärpan i många år om man är försiktig och hanterar den väl.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips