Stort knivintresse - välj din favoritkniv

Toppen tycker jag!! Snygg kombo med det rustika stuket på blad/handtag och den uppenbara kvaliteten på utförandet. Vad är det för material i handtaget?

Tackar ja jag gillar verkligen den här huggarn. Man får ett underbart grepp med gummiskaftet. Jag håller på att exprimentera med lim till gummiskaft. Hade epoxy nu men ska prova kontakt lim till nästa. Ja den här rustika looken gillar jag verkligen.

Seved
 

Aktuellt

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!
Japansk special.
 

Bilagor

  • Kniv1.jpg
    Kniv1.jpg
    29.6 KB · Visningar: 433
Jag har provat på tex fisk, bitar av rökt lax, mogna tomater, och liknande saker, funkar kanonbra. Sådana saker kan ju annars vara svårt att skära med en vanlig kniv, då blir det lätt att man sliter och mosar istället. Men med denna så blir det alltid fina och enkla snitt, även i mjuka el sega matvaror. Enligt uppgift så skall den hålla skärpan i många år om man är försiktig och hanterar den väl.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips