Stort knivintresse - välj din favoritkniv

Toppen tycker jag!! Snygg kombo med det rustika stuket på blad/handtag och den uppenbara kvaliteten på utförandet. Vad är det för material i handtaget?

Tackar ja jag gillar verkligen den här huggarn. Man får ett underbart grepp med gummiskaftet. Jag håller på att exprimentera med lim till gummiskaft. Hade epoxy nu men ska prova kontakt lim till nästa. Ja den här rustika looken gillar jag verkligen.

Seved
 

Aktuellt

Springa, vandra, fascineras – redaktörens möte med platåberget

Utsidans redaktör Philipp spenderar en helg på Billingen, Västergötlands största platåberg och en av nyckelplatserna i Sveriges första UNESCO-geopark.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

Till minne: Lars Fält, överlevnadsexpert och författare

Lars Fält, en av Sveriges största profiler inom friluftslivet, har gått bort. Utsidans medarbetare Gabriel Arthur berättar om möten med författaren.

Vinn Haglöfs Breeze Mimic Hood!

Nu har du chansen att vinna vinterns nya favoritjacka från Haglöfs. Vi tävlar ut en vardera av dam- och herrmodellen i valfri färg och storlek!

HasseQ

Temp. avstängd
Japansk special.
 

Bilagor

  • Kniv1.jpg
    Kniv1.jpg
    29.6 KB · Visningar: 439

HasseQ

Temp. avstängd
Jag har provat på tex fisk, bitar av rökt lax, mogna tomater, och liknande saker, funkar kanonbra. Sådana saker kan ju annars vara svårt att skära med en vanlig kniv, då blir det lätt att man sliter och mosar istället. Men med denna så blir det alltid fina och enkla snitt, även i mjuka el sega matvaror. Enligt uppgift så skall den hålla skärpan i många år om man är försiktig och hanterar den väl.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips