re
Här har vi den
Riktigt jäkla fin. En fråga, hur säkert sitter den i slidan när den inte går ner i lädret mer än så.? Frågar då jag själv kommer vartefter ha en o vill veta.
mvh Kimmo
Här har vi den
mvh Kimmo
En med 9 cm blad kolstål o fin flammbjörk.
![]()
![]()
Vad tror ni om det här knivsetet? (art nr 034012)
http://www.topcollection.se/se/produkter/?c_id=65
Cervera säljer det för 149:- nu.
Man får vad man betalar för ...
eller får man lite mer den här gången?![]()
Den är verkligen fin. Den går ner i lädret avsevärt djupare än vad som syns på bild. Jag ville helt enkelt inte pressa ned den mer än så. Den sitter som berget annars.Här har vi denRiktigt jäkla fin. En fråga, hur säkert sitter den i slidan när den inte går ner i lädret mer än så.? Frågar då jag själv kommer vartefter ha en o vill veta.
mvh Kimmo
Glöm dem fort. Tillverkade i Kina i dubiöst stål (förmodligen diskbänksstål motsvarande SIS 300). Spar pengarna och satsa senare på något helt annat.Vad tror ni om det här knivsetet? (art nr 034012)
http://www.topcollection.se/se/produkter/?c_id=65
Cervera säljer det för 149:- nu.
Man får vad man betalar för ...
eller får man lite mer den här gången?![]()
Det är en s k Boot Knife, dvs en stickkniv som används som back up vapen, ganska ofta av militära styrkor eller polisen. Också en del ambulanspersonal har den här typen av knivar i USA. En ren stridskniv således.dePaul. Jag antar att Randallen hamnar i vitrinskåpet, men, vad är den egentligen tänkt att användas till? Någon form av stick kniv?
Visst är torsken jättefin. Det betyder dock inte att du inte kan prova något nytt?
Gör så här:
Servera med smörslungad kokt dillpotatis och citronklyftor tillsammans med den tidigare omskrivna remouladsåsen. Som tillbehör är det gott med en grönsallat och en enkel vinägrett.
- Filéa gäddan enligt videons instruktioner
- Avlägsna skinnet
- Låt för säkerhets skull gäddköttet dra i filmjölk i 1 dygn
- Skölj och torka det sedan med hushållspapper
- Salta och peppra runt om
- Doppa köttet i vetemjöl, därefter i lättvispad, iskall äggvita och därefter stoppar du köttet i en tättslutande påse med skorpmjöl i. Skaka försiktigt så att köttet blir täckt
- Ta ut bitarna och stoppa dem i kylen i en timme
- Hetta upp neutral olja i en stekpanna eller stekgryta (ej olivolja!). Värmen skall vara god men inte tokhög
- Oljan bör täcka köttbitarna till halva deras höjd
- Stek tills den första sidan får gyllene färg
- Vänd och stek den andra sidan på samma sätt. Vänd bara en gång!
En iskall öl är självklar som dryckackompanjemang.
~Paul~
Skulle fattas bara! Jag är ju kockjäveldamn.. släpp knivarna.. du har fel ändåmat verkar du däremot ha snorkoll på..