Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt.
Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Smak i min gjutjärnspanna
- Trådstartare bahlgren8
- Start datum
Lästips
ANNONS
Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro
Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...
Hej,
Värma upp pannan väl och häll i sodavatten, den sägs tränga sig till porena och rensa pannan djupt.
Sen skall den fettas med osaltad fett/olja.
Mvh Simo
Värma upp pannan väl och häll i sodavatten, den sägs tränga sig till porena och rensa pannan djupt.
Sen skall den fettas med osaltad fett/olja.
Mvh Simo
Om den efter alla försök smakar ättika, fisk, citron, oxfilé, sodavatten, salt, olja, socker, ketchup, diskmedel, tvättmedel, lakrits och allt vad det nu var man skulle ha för att göra rent den, ja, då är det nog fel på pannan. Så mitt tips är att du smälter ner den och gjuter en ny så sparar du pengar och miljön: två flugor på smällen.
Ett bra DIY-projekt!
Ett bra DIY-projekt!
Få Utsidans nyhetsbrev
- Redaktionens lästips
- Populära trådar
- Aktuella pristävlingar
- Direkt i din inkorg