Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt.
Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Smak i min gjutjärnspanna
- Trådstartare bahlgren8
- Start datum
Hej,
Värma upp pannan väl och häll i sodavatten, den sägs tränga sig till porena och rensa pannan djupt.
Sen skall den fettas med osaltad fett/olja.
Mvh Simo
Värma upp pannan väl och häll i sodavatten, den sägs tränga sig till porena och rensa pannan djupt.
Sen skall den fettas med osaltad fett/olja.
Mvh Simo
Aktuellt
ANNONS
Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig
Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.
Om den efter alla försök smakar ättika, fisk, citron, oxfilé, sodavatten, salt, olja, socker, ketchup, diskmedel, tvättmedel, lakrits och allt vad det nu var man skulle ha för att göra rent den, ja, då är det nog fel på pannan. Så mitt tips är att du smälter ner den och gjuter en ny så sparar du pengar och miljön: två flugor på smällen.
Ett bra DIY-projekt!
Ett bra DIY-projekt!
Dela:
Få Utsidans nyhetsbrev
- Redaktionens lästips
- Populära trådar
- Aktuella pristävlingar
- Direkt i din inkorg