Min fjällmat

Funkar kanske sån torkad ölkorv?, borde väl mjukna lite om det åker med i skivor i pastakoket sista minuten typ. Plus nån knorr sås på påse och lite olja
 
Funkar kanske sån torkad ölkorv?, borde väl mjukna lite om det åker med i skivor i pastakoket sista minuten typ. Plus nån knorr sås på påse och lite olja

Ölkorv är standard på alla turer för mig. Går att ha i grytor, skiva upp till pasta eller bara som ett mellis. Perfekt käk helt enkelt. Som gjorda för friluftsliv. "Hot Amigo" är godast och har lite sting. "Joddlarkorv" minst goda och är lite för grådaskiga och mjuka för min smak.

Nackdelen med korvarna är att brosket fastnar rätt duktigt mellan tänderna, så se till att ta med tandtråd ;)

Prova
 
Senast ändrad:

Aktuellt

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips