Aktuellt: Unik lövskog skyddas för all framtid
Haha, härligt, bra deal!!Så här ser Kimmos kniv ut som han gjorde åt mig i tidigare nämnda bytesaffär mot 1 kg torkat kött.
Visa bilaga 34018
Den har hängt med mig i skogen i många år nu.![]()
Ja det var en bra deal för en som har tummen mitt i handen när det gäller sådana hantverk.Haha, härligt, bra deal!!
Skickat från min iPhone med Tapatalk
1 kg torkat älgkött så bruttovikten var betydligt högre från första början.Vad var det för kött då??
grymt fint kött . Är också det bästa jag vet1 kg torkat älgkött så bruttovikten var betydligt högre från första början.
Om jag inte minns fel så fick jag MVG i betyg av Kimmo för kvalitet o rätt saltat.
Det är lätt att det blir för mycket salt om man inte räknar rätt och då är det inte gott.
Utan att skryta så kan jag säga att jag är lika duktig som samer är på att torka kött.
Kimmo får väl komma in och kommentera om han vill.
Var?Var
grymt fint kött . Är också det bästa jag vet![]()
Synd för det var förbannat bra gjortVar?
Tack kimmo!
Tyvärr så har jag fått sluta med torkat kött p g a lever o njure tog stryk.
Läk. upptäckte det vid en hälsokoll för x år sedan.![]()
Snyggt! Jag har också en på gång med tydligare sliplinjer (precis härdat på bilden, slutslipning kvarstår). Jäkligt skönt för dig att slippa handjaga alltså, det momentet börjar jag också bli rätt less på...Håller på med en 150 cm petty. Ska köra utan dold plunge line för en gångs skull. Blad som inte är så höga vinner på det.
Har kört till 120 korn här på första bilden, sen röd Scotchbrite på andra. Blir rätt bra bruksfinish alltså. Och sparar tid..
Visa bilaga 34046Visa bilaga 34047
Ja, det var det! Svårt att sluta när man väl hade påbörjat skära av en bit!Synd för det var förbannat bra gjort![]()