Jägarnas "Puppa"

Tält 2000 enmans från FMV

M7317-117010

Två material

Ovansidan trelagers polyamidvävlaminering med membran som släpper igenom ånga, men är vattentät.

Undersidan har en polyuretanbelagd polyamidväv.

Blixtlås finns på vänster sida, täcks av en vindklaff.

längden är cirka 250cm* har jag för mig, minns inte riktigt

*Varför den är så lång, beror på att man ska kunna ha sin packning i säcken...
 

Bilagor

  • ww.jpg
    ww.jpg
    68.5 KB · Visningar: 9,530
Köpte en splitter ny och oanvänd puppa över nätet från en firma i Tyskland för €80. Original och med kronmärkning. Tyvärr har de inga kvar där längre efter att ett antal svenskar (nostalgiker!?) köpt de som fanns. Skulle inte ha något mot en Carinthia Observer om det inte hade varit för priset!

Det är den enda gången som jag har sett att de har gått att köpa från någon firma så det är nog Blocket eller Tradera som gäller om man vill ha tag på en.
 
syftar du på att "teknikern" inte har rent mjöl i påsen? i så fall baserat på vad?
 
Baserat på att Teknikern "Vem tror du att du är, Carl Hamilton?" ständigt insinuerar att han haft en framgångsrik karriär inom försvarsmakten och har mängder av försvarsmaktsmateriel hemma.

Försvarsmakten ger inte bort persedlar utan tilldelar varje enskild soldat utrustning att låna så länge de är tillgängliga att använda som resurser inom försvarsmakten. Utrustning som säljs på Tradera med M-nummer (Försvarsmakten inventariemärkning) är stulna och behöver ersättas med skattepengar.

Detta gäller inte bara de uppenbarligen åtråvärda "pupporna" utan allt material på Tradera som man ser; allt ifrån gråa sockar till Stridsväst 2000 som jag faktiskt sett (och som jag vet också anmäldes).
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.