Här finnes både bild och recept !
http://www.utsidan.se/albums/viewpic.htm?ID=71544&set=lp
lycka till!!!
http://www.utsidan.se/albums/viewpic.htm?ID=71544&set=lp
lycka till!!!
Ang hållbarhet? Svårt att säga - hur torra lyckas du få dem? Jag tänker naturligtvis på det råa bananmoset, allt annat är ju helt "ofarligt", i alla fall om det inte blöts upp för mycket av bananerna. Lyckas man torka kakorna ordentligt på djupet, borde det väl inte vara några problem.Tack
Du kanske har svar på mina frågor under bilden på kommentarer !
Ang hållbarhet? Svårt att säga - hur torra lyckas du få dem? Jag tänker naturligtvis på det råa bananmoset, allt annat är ju helt "ofarligt", i alla fall om det inte blöts upp för mycket av bananerna. Lyckas man torka kakorna ordentligt på djupet, borde det väl inte vara några problem.
Min dotter har lärt mig använda dadlar som bindemedel, väldigt gott (om man nu gillar sött ö h t) och lär vara "säkert" vad gäller hållbarhet i rumstemperatur, men jag har egentligen ingen aning.
Någon kunnigare får svara på detta - som född sockerhatare har jag noll erfarenhet av söt vandrarmat, alla kategorier(...) Funderade efteråt om man inte skulle kunna vispa ner askorbinsyra lr citronsyra för att få bättre hållbarhet på skälva banangojset. va tror du? (...)