Gammal frystorkad

NEJ!! LIVSFARA! Skicka dem genast till mig för gratis destruktion!

Skämt åsido - kan tänka mig att fettet möjligen härsknat, men är påsarna hela är innehållet nog ofarligt. Prova en och lukta innan du äter.

Har du en munskänk, så låt honom göra sitt jobb först! :)
 

Aktuellt

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.
Tror inte heller att det är några problem med tex bakterier (så låg vattenhalt att inte bakterier kan växa). Är de ätbara (goda har de aldrig varit) så är det ok. Försvaret förvarar (eller har i alla fall förvarat) frystorkad mat mycket längre.
 
Smaken?

Det är nog ingen fara att äta (jag har ätit 15 år gammal frystorkad mat), men det kan smaka sådär. Fett och annat härsknar. Tag med starka kryddor som dränker dålig smak.

Peter
 
Ont i magen?

Är inte rädd för att äta gammal mat. Det fungerar ofta att lukta och smaka för att avgöra kvaliteten.

Men, under en långtripp skulle jag nog inte chansa på att ta med mat som kanske måste kastas, eller ännu värre, som kan ge trist magont.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips