Gammal frystorkad

NEJ!! LIVSFARA! Skicka dem genast till mig för gratis destruktion!

Skämt åsido - kan tänka mig att fettet möjligen härsknat, men är påsarna hela är innehållet nog ofarligt. Prova en och lukta innan du äter.

Har du en munskänk, så låt honom göra sitt jobb först! :)
 

Lästips

Europas okända pärlor – 10 vandringar bortom turiststråken

Sugen på att packa väskan och vandra utanför Sverige? Då är den här listan för dig!

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.

Prisade prylar: här är vinnarna av Scandinavian Outdoor Award

Bland de vinnande produkterna finns bland annat en slittålig lättviktsryggsäck och en designklassiker i rostfritt stål.
Tror inte heller att det är några problem med tex bakterier (så låg vattenhalt att inte bakterier kan växa). Är de ätbara (goda har de aldrig varit) så är det ok. Försvaret förvarar (eller har i alla fall förvarat) frystorkad mat mycket längre.
 
Smaken?

Det är nog ingen fara att äta (jag har ätit 15 år gammal frystorkad mat), men det kan smaka sådär. Fett och annat härsknar. Tag med starka kryddor som dränker dålig smak.

Peter
 
Ont i magen?

Är inte rädd för att äta gammal mat. Det fungerar ofta att lukta och smaka för att avgöra kvaliteten.

Men, under en långtripp skulle jag nog inte chansa på att ta med mat som kanske måste kastas, eller ännu värre, som kan ge trist magont.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips