frystorkat som är riktigt gott samt är riktigt billigt

Vill bara dela med mig av mina egna experiment jag utfört nu ett tag...
Jag handlade på mig ett par påsar av Lidl´s snabbris i portionsförpackning, kostar typ 7 spänn eller nåt sånt...finns som vanligt basmati och medelhavskryddat basmati..
Till detta kör jag valfi påse knorr färdigsåser/rätter (finns bland annat chili con carne och mexicana)
Det går åt ca en halv påse kryddmix till en påse ris och 2dl vatten och det blir riktigt riktigt gott!
Funkar även perfekt med couscous.
Släng i allt i en Ziplockpåse av märket toppits, på med kokande vatten, låt stå 10 och njut!
 
Vill bara dela med mig av mina egna experiment jag utfört nu ett tag...
Jag handlade på mig ett par påsar av Lidl´s snabbris i portionsförpackning, kostar typ 7 spänn eller nåt sånt...finns som vanligt basmati och medelhavskryddat basmati..
Till detta kör jag valfi påse knorr färdigsåser/rätter (finns bland annat chili con carne och mexicana)
Det går åt ca en halv påse kryddmix till en påse ris och 2dl vatten och det blir riktigt riktigt gott!
Funkar även perfekt med couscous.
Släng i allt i en Ziplockpåse av märket toppits, på med kokande vatten, låt stå 10 och njut!

Men vad har du för näringsvärde i dina portioner?

/Andreas
 
Jag har ännu inte hunnit prova att ha i torkat kött, men grönsaker hade ja i.

Själv är jag för lat och jag vill ha det enkelt för att fixa i förväg torkat kött/grönsaker. Men jag läste i tidigare post om "lufttorkade korvar", så det kan ju vara ett alternativ! Det eller lufttorkad skinka!


/Andreas
 

Aktuellt

På turskidor mellan stugor – ny bok guidar till svenska fjällen

I över 30 år har Oskar Karlin skidat mellan stugor i den svenska fjällvärlden. Nu har han samlat kunskaper, råd och tips i en 400 sidor tjock bok.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

Vinn ”Turskidåkning” av Oskar Karlin!

Med sin nya bok vill Oskar Karlin inspirera fler att upptäcka den svenska fjällvärlden på turskidor. Här har du chansen att vinna boken!

”När isen ligger i skärgården släpper jag allt”

I mitten av november lade sig de första skridskoisarna i Stockholm. Vi har pratat med Pamina Falck, kommunikationsansvarig på SSSK, om säsongstarten.
skakar liv i tråden igen med ett tips som får husmödrarna att skälva... blanda i en påse tex kantarell,ängamat ellet annan valfri soppa när spaghetterian är färdig har även upptäckt på senaste turerna att detta även fungerar bra med vanliga nudlar. nudlar är ju faktiskt ännu billigare:cool:
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips