"Födelsedagstårta" på vandring

Prinsesstårta

Det går fint att baka en prinsesstårta i ett triangia.

För bottnarna på med stekpannan, lägg in tre små stenar, i med lilla kastrullen (på stenarna) som innerform helst en som är i 27 serien och sedan en större lastrull utanpå låg värme nån timme klart.

Sedan kombinerar du bottnarna med vaniljsås enligt ovan, sylt och en färdigt marsipanlock. Smaskens...

Se äve en bild från Akka, allt blir lättare på vintern
img-32.jpg

Prinsesstårta i solnedgång, det är fjällmat det!

Här fuskade vi lite och hade en fryst med oss i pulkan.
 

Aktuellt

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?
Marängsviss! Maränger (gör ju inget om de blir trasiga innan de ska ätas), choklad/kolasås, grädde, frukt...
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips