"Födelsedagstårta" på vandring

Prinsesstårta

Det går fint att baka en prinsesstårta i ett triangia.

För bottnarna på med stekpannan, lägg in tre små stenar, i med lilla kastrullen (på stenarna) som innerform helst en som är i 27 serien och sedan en större lastrull utanpå låg värme nån timme klart.

Sedan kombinerar du bottnarna med vaniljsås enligt ovan, sylt och en färdigt marsipanlock. Smaskens...

Se äve en bild från Akka, allt blir lättare på vintern
img-32.jpg

Prinsesstårta i solnedgång, det är fjällmat det!

Här fuskade vi lite och hade en fryst med oss i pulkan.
 
Marängsviss! Maränger (gör ju inget om de blir trasiga innan de ska ätas), choklad/kolasås, grädde, frukt...
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips