"Födelsedagstårta" på vandring

Prinsesstårta

Det går fint att baka en prinsesstårta i ett triangia.

För bottnarna på med stekpannan, lägg in tre små stenar, i med lilla kastrullen (på stenarna) som innerform helst en som är i 27 serien och sedan en större lastrull utanpå låg värme nån timme klart.

Sedan kombinerar du bottnarna med vaniljsås enligt ovan, sylt och en färdigt marsipanlock. Smaskens...

Se äve en bild från Akka, allt blir lättare på vintern
img-32.jpg

Prinsesstårta i solnedgång, det är fjällmat det!

Här fuskade vi lite och hade en fryst med oss i pulkan.
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Marängsviss! Maränger (gör ju inget om de blir trasiga innan de ska ätas), choklad/kolasås, grädde, frukt...
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips