Anodiserad kaffepanna över öppen eld?

Du behöver inte alls göra specialbeställningar, MSR-pannan får du hem för billig peng och frakt från Facewest och Alloutdoor. Båda i UK.
Jag valde själv bort denna när jag hade samma ärende. GSI Glacier Kettle i rostfritt finns för 200kr på naturkompaniet, åtminstone såg jag den i butik i Lund nyligen. Fördelen med den är att formen är rätt smidig att värma och äta mat ur. Annars kan du kolla på norska Eagle Industries. Jättefina pannor i rostfritt med kopparbotten. Mellanvarianten finns på XXL. De har dock mindre öppning än GSI så som matkärl är den lite knepigare, men jag har lyckats äta både müsli och korv ur min :) Favoriten är dock GSI som sagt.
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Det här är ett forum! Du kommer att få många fler svar än du behöver, och vi kommer att besvara många frågor som du aldrig ställt också. Det är bara att göra som vi säger sen!!

Snart går vi in på hur du ska klarna kaffet, resp hur du bäst gör eld. När det gäller vilken kniv du ska använda så kommer det vara den fråga som gör att den här tråden aldrig tar slut!
 
Du behöver inte alls göra specialbeställningar, MSR-pannan får du hem för billig peng och frakt från Facewest och Alloutdoor. Båda i UK.
Jag valde själv bort denna när jag hade samma ärende. GSI Glacier Kettle i rostfritt finns för 200kr på naturkompaniet, åtminstone såg jag den i butik i Lund nyligen. Fördelen med den är att formen är rätt smidig att värma och äta mat ur. Annars kan du kolla på norska Eagle Industries. Jättefina pannor i rostfritt med kopparbotten. Mellanvarianten finns på XXL. De har dock mindre öppning än GSI så som matkärl är den lite knepigare, men jag har lyckats äta både müsli och korv ur min :) Favoriten är dock GSI som sagt.

Har sett själv att All Outdoor har den, men har aldrig hört talas om företaget före nu (kommer själv från UK). Någon som har erfarenhet av de?
 
Det här är ett forum! Du kommer att få många fler svar än du behöver, och vi kommer att besvara många frågor som du aldrig ställt också. Det är bara att göra som vi säger sen!!

Snart går vi in på hur du ska klarna kaffet, resp hur du bäst gör eld. När det gäller vilken kniv du ska använda så kommer det vara den fråga som gör att den här tråden aldrig tar slut!

Jag är inte riktigt forumanpassad än, vet inte heller om jag någonsin kommer att bli det ;)
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips