Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Koka potatisen inte helt färdig och tärna i lagom stora bitar.
Skär köttet i strimlor, dela löken i smala klyftor.
Rensa svampen och dela den.
1. Bryn köttet, krydda med salt och peppar
2. Tillsätt lök och svamp, låt det hela fräsa tills svampen tappat all vätska.
3. Lägg i potatisen och låt allt bli varmt.
4. Häll över grädde och tillsätt cream fraiche.
5.Servera direkt från muurikan och låt er väl smaka.
Med start I Vaisaluokta (båt från Ritsem) vandrade jag en del av Nordkalottleden till Sulitjelma i Norge. Därifrån gick jag söderut genom Junkerdals ...
1 kommentar
Ett stenkast från den italienska gränsen ligger den lilla rivieran. Kantonen Ticino packar en svårslagen mix av Alpernas berg och tropisk riviera, ...
2 kommentarer
”Jag vill inte åka hem”, sa Dana till kameran. ”Det är något med Sverige som är svårt. Jag kan inte förklara det.”
Jag gjorde de sista intervjuerna ...
Det är när mobilen sätts i flygplansläge inför 9 dagars batterispar som det slår till. Jag lämnar världen nu. Det är ett avsked som skrämmer, smärtar ...
3 kommentarer