Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
En fet och energirik rätt. Enkelt att tillaga både i stormkök och hemma.
Typ:
Frukost, Huvudmål
Portioner/mängd:
4
Ingredienser:
Pasta Penne 500g
Bacon 240g
Creme fraiche 34% 2dl
Blåmögelost 140g
En vitlöksklyfta
Ev salt och peppar
Gör så här:
Koka upp pastavattnet och lägg i pastan.
När pastan är klar. Stek bacon knaprigt i en kastrull . Lägg i vitlöken, låt kort steka med.
Tillsätt Creme fraiche och låt sedan ädelosten smälta ner i såsen.
Blanda samma sås och pasta. Smaka av med peppar och ev salt.
I somras gjorde jag en solovandring genom naturreservatet Kvikkjokk-Kabla fjällurskog. En fin tur i landets mest orörda urskog och vidare upp på det ...
6 kommentarer
Med start I Vaisaluokta (båt från Ritsem) vandrade jag en del av Nordkalottleden till Sulitjelma i Norge. Därifrån gick jag söderut genom Junkerdals ...
1 kommentar
Ett stenkast från den italienska gränsen ligger den lilla rivieran. Kantonen Ticino packar en svårslagen mix av Alpernas berg och tropisk riviera, ...
2 kommentarer
”Jag vill inte åka hem”, sa Dana till kameran. ”Det är något med Sverige som är svårt. Jag kan inte förklara det.”
Jag gjorde de sista intervjuerna ...