Bloggar > Jespers blogg > Del 1 / Vinter i ...

Del 1 / Vinter i kilsbergen....

Väderleksrapporten lovade kyla ett par dagar framöver, snö hade kommit, perfekt....tänkte jag och mös. Äntligen kunde jag testa att vara ute i lite lägre temperaturer. Som vanligt buss Örebro - Ånnaboda, satt och funderade om jag skulle ha köpt de där snöskorna, kanske var det för mycket snö i skogen ?

Klev av i klart väder och en temperatur på cirka -12, stötte genast på en vaktmästare av något slag, frågade efter snödjup längs bergslagsleden norrut. Inga problem....svarar han, vi har kört skoter en bit som du kan vandra på, resten får du pulsa. En lätt vandring fram till Mattsabacken, där blev jag tveksam, fortsätta på leden eller ta stigen längs Göljeån. Bestämde mig för stigen, följde den plogade vägen neråt, vek av in i skogen och pulsade fram till en startpunkt.

Detta kändes lite spännande för denna stig hade jag ej vandrat vintertid, och visst blev det en annan upplevelse. Rekommenderas verkligen....

Riktigt mysigt på vissa ställen....

Stigen tar så småningom slut och jag stod på en oplogad väg, tog där sikte på vindskyddet vid sjön Göljan....

Inlagt 2010-12-01 21:49 | Läst 7755 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2010-12-02 23:00   Minnatur
Härliga bilder... Förstår precis känslan av MYSIGT... KALL luft kan vara riktigt härlig...
 
Svar 2010-12-03 10:47   thegedd
Tack, men någon vidare fotograf är jag inte.....och kameran jag använder är definitivt ingen värstingpryl.....
 
2010-12-03 10:49   Minnatur
Ibland handar det mer om det berättande objektet snarare än bildkvalité...
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar