Wokad mat

Vi är 4 pers som skall ut på en fyradagars fisketur och en av måltiderna skall det lyxas till rejält med hjälp av en wok-panna...

Det råkar inte vara nån som har ett riktigt guldrecept som kan pigga upp tillvaron i skogen/sjön, på lager...lider av idé torka för tillfället.
 
Kokosmjölk är aldrig fel i wok. Citron/lime-saft är också riktigt bra.. ger en fräsch smak!

Fram för godare smak i skogen!

Under helgens juniorscouthajk i skogen åt vi bl.a. kebab (och falafel) i pitabröd.

/Per
 

Aktuellt

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Tävling: Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.
Renskav

Renskav med lök, svamp och creme fraish, krydda med salt och vitpeppar, ätes i pitabröd (gärna varma) tillsammans med sallad. Det är inte dumt, men det förutsätter att du kan kyla creme fr. eller göra maten första dagen.
Tips: Frusen renskav kan fungera som kylblock.

/Ulf
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips