Vad för vin använder ni i grytor? Jag har testat per morbergs nya zinfandel och den passade väldigt bra till en gryta med högrev. Tipsa gärna om andra mustiga viner!
Vin till gryta!
- Trådstartare idamartinssons
- Start datum
Men -patric- om jag tänker dricka brännvin till maten ska man då ha skattefritt i grytan?
I övrigt tycker jag att man kan kosta på sig ett gott vin till grytor, det gör skillnad! Det är svårt att ge tips utan att veta mer. Allt beror ju på resten av ingredienserna. Och som sagt, skulle inte köpa nåt för att det var en betakändis på.
Du kan ta samma vin i maten som du har i brännaren.
Säger som Keith Floyd: använd det bästa vinet ni har till grytan...det går ju bara ett par deciliter dit ändå och resten får kocken...
Säger som Keith Floyd: använd det bästa vinet ni har till grytan...det går ju bara ett par deciliter dit ändå och resten får kocken...
Helt rätt
Jag skulle tipsa om en zinfandel i grytan!